Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Δεν το βάζουμε ..κάτω!!!

            
 Το ΣΚ μου τελικά λόγω βροχής ατελείωτης κύλησε στο..σπίτι και σε μία ατελείωτη έξοδο με το καλό μου σε..μαγαζιά, σε αγαπημένους φίλους που μας έκαναν πρόσκληση για μεσημέρι  και μετά στα εγγόνια μας.!
Παρόλο του ότι ο ανδρούλης μου ήταν απαρηγόρητος το πρωί που δεν πήγαμε κτήμα και με κοίταξε λιγάκι ..ύποπτα μήπως και έκανα προσευχή - συμφωνία με το Θεούλη και την ..γλύτωσα!
Όμως οφείλω να πω  πως εκδήλωσε την λύπη του κάπως περίεργα αφού με πήγε σε κατάστημα χωρίς να λέει τίποτα για το ..αινιγματικό του χαμόγελο και μου αγόρασε ένα νέο τάμπλετ γιατί με έβλεπε ότι στεναχωριόμουν που το παλιό μου είχε προβλήματα .
-Θέλω να είσαι ευτυχισμένη μου είπε και..ακόμη μια φορά μου επιβεβαίωσε πόσο πολύτιμος είναι για μένα, πόσο τον νοιώθω δικό μου "κομμάτι" και πόσο τυχερή είμαι που υπάρχει δίπλα μου.
Απίστευτο μα φύγαμε από το σπίτι στις 10 και γυρίσαμε πάλι..10 μα βράδυ!!! Έτσι πέσαμε πτώματα στους καναπέδες, εγώ να σκαλίζω το νέο μου απόκτημα κι εκείνος να με βλέπει να δέχομαι το δώρο μου σαν..παιδί. Κάπως έτσι σκαλίζουν τα ..παιχνίδια που πάω δώρο τα εγγόνια μας .
Ένα CD με τον Καλό Δεινόσαυρο για τον Κωνσταντίνο, το παλιό μου τάμπλετ για τον Δημητράκη και χαρτζιλίκι για τα μεγάλα εγγόνια συμπλήρωσαν τη χαρά μας.


Το βράδυ όμως με ζώσανε οι..τύψεις! Τελικά τα υλικά αγαθά μας δίνουν χαρές..κι εμείς τις αποδεχόμαστε κλείνοντας τα μάτια  στις αλήθειες ότι την ίδια στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται τα αναγκαία..
Το χέρι μου είναι στην ίδια κατάσταση μα το..φιλοσόφησα το πράγμα και αποφάσισα να μην αφεθώ και να συνεχίσω να είμαι ενεργητική και να γεμίζω το χρόνο μου με ότι αγαπώ, τη ζωγραφική και κάποιες κατασκευές. Ότι και όπως μπορώ, μα οφείλω στη ψυχική μου διάθεση να απασχολώ την..Αχτίδα μέσα μου με πράγματα απαραίτητα για να είμαι αυτό που είμαι.
Σας εύχομαι μία καλή εβδομάδα φίλοι μου, κρύα μάλλον..μα ήμαστε Φθινόπωρο και έχουμε μπροστά μας ένα Χειμώνα!
Όμως σκεφτείτε..έρχονται τα Χριστούγεννα ...
          Christmas wall art,Christmas print, Holiday illustration,Gift for her,Fashion Illustration,Fashion wall art,Fashion sketch for best friend
 και φέτος τα περιμένω με καλή διάθεση και μακάρι να μου τύχει κανένα Τζόκερ που..δεν παίζω δηλαδή..για να φάω τα λεφτά σε δώρα υλικά σε όσους έχουν ανάγκη . Να είστε σίγουροι ότι θα με δείξουν ακόμη και οι..ειδήσεις να πληρώνω όσους χάνουν σπίτια, όσους χρωστάνε ΔΕΗ και μπακάλικα...και..ε! γ'αυτό δεν θα μου τύχει ποτέ!!!
Με υπέροχη διάθεση πάω τώρα κι όλας να πιάσω τα..πινέλα μου και βέβαια πριν φύγω να σας δώσω τα απαραίτητα..
Αχτιδένια μου φιλάκια!

7 σχόλια:

Αμαλία είπε...

Καλημέρα καλή μου Αχτιδούλα.
Δεν θα πάψω ποτέ να γαληνεύω,μόνο και μόνο διαβάζοντας τις αναρτήσεις σου. Είμαι σίγουρη ότι το παθαίνουν και άλλοι αυτό.
Να είστε όλοι καλά, φιλιά πολλά σε σένα, στον ΠΟΛΥΤΙΜΟ Δημήτρη σου, όσοι δεν έχουμε πολυτιμους ανθρώπους ξέρουμε καλά τι σημαίνει αυτό, και πολλά φιλιά στο κοριτσάκι μου το όμορφο.
Καλή Κυριακή και καλή εβδομάδα σε όλους.
Την αγάπη μου.

ANNA FLO είπε...

Αχ αγαπώ τη βροχή αν και ξέρω ότι χάλασε τα σχέδια του Πολύτιμου συντρόφου σου εσύ πέρασες καλύτερα έτσι;
Να σαι καλά και φυσικά με μέτρο οι ασχολίες σου μην το παρατραβάμε...
Γλυκειά μου Αχτίδα να σαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου που πλημμυρίζει από αγάπη
Καλή μας εβδομάδα

Mia είπε...

Να είσαι πάντα καλά, Αχτίδα μου. Με γεια το νέο σου τάμπλετ. Ο σύζυγός σου είναι γλυκύτατος. Κι εγώ σκέφτομαι ότι αν κερδίσω το Τζόκερ θα βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη. Όμως δεν παίζω γι' αυτό και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να το κερδίσω. Πολλά φιλιά, φίλη μου. Καλή εβδομάδα.

Ανώνυμος είπε...

αχτιδα ο μικρος εγγονος σου μοιαζει αρκετα νομιζω! επισης εγινες λιγακι ξανθια?? το σκουρο μου αρεσε πολυ επανω σου. φιλια!

Μαρία Έλενα είπε...

Πάντα με περνάς πολύ όμορφα
Φιλάκια ...

Ο κόσμος της Ράνιας είπε...

Έτσι μπράβο Αχτίδα μας μην το βάζεις κάτω με τίποτα και να χαρείς το νέο σου κομπιούτερ !!!
Πόλλά φιλιά !!!!

Katrina είπε...

Να περνάτε πάντα τέλεια και να χαίρεσαι το δωράκι σου Αχτίδα μου!!!!!! Καλό βράδυ!!!!!!